Stemmeyoga

Stemmeyoga er trening for stemmen. Stemmen er ferskvare, den må trenes regelmessig som en muskel for å opprettholde god kvalitet!

Når er stemmebruk viktig for dere? Noen holder kanskje litt presentasjoner, snakker på telefonen, de aller fleste har sikkert vært på intervju eller tatt ordet i et møte? Har dere tenkt over hvordan andre høres ut i presentasjoner eller på telefon? Stemmen er faktisk en veldig stor del av kommunikasjon: visste dere at 40 prosent av all ikke-verbal kommunikasjon formidles gjennom stemmen? 

Slik startet vi stemmeyoga-time hos Clockwork Film 😊🎤. 

Stemmen varierer fra dag til dag og fra situasjon til situasjon, og påvirkes av en rekke forhold: stress, hvordan vi har det i kroppen, hvordan pusten vår er, sosiale forhold, psykiske og fysiske. Akkurat som med kroppen og muskler forøvrig, må stemmen trenes regelmessig! Den er ferskvare og derfor er det nyttig å drive med stemmeyoga for å opprettholde god kvalitet 🎤👏🏻 

På en stemmeyoga time starter vi med å lande i kroppen og finne den dype pusten – nettopp for å ha et godt utg pkt når vi skal snakke med en god og naturlig stemme. En stemme som oftest ligger dypere enn vi tror, og som formidler trygghet og troverdighet 👩‍💼👨‍💼. 

Ønsker deres bedrift å booke stemmeyoga bedriftstime? 

Ta kontakt 😊

nina.helleland@gmail.com / +47 46 88 69 15