Stemmeyoga

Stemmeyoga er trening for stemmen. Fordi stemmen er ferskvare må den trenes regelmessig for å opprettholde god kvalitet. Stemmeyoga er en praktisk gruppetime hvor vi starter med yogaøvelser spesifikt egnet for stemmen, etterfulgt av stemmetrening. Etter en klasse med stemmeyoga vil du oppleve effekten av en trent stemme når du skal gjennomføre møter, presentasjoner og samtaler på arbeidsplassen.

Ukentlig stemmeyoga anbefales mtp effekten av regelmessig stemmetrening over tid. Tilbudet passer for bedrifter og kan gjennomføres fysisk eller digitalt.

Når er stemmebruk viktig for dere? Noen holder kanskje litt presentasjoner, snakker på telefonen, de aller fleste har sikkert vært på intervju eller tatt ordet i et møte? Har dere tenkt over hvordan andre høres ut i presentasjoner eller på telefon? Stemmen er faktisk en veldig stor del av kommunikasjon: visste dere at 40 prosent av all ikke-verbal kommunikasjon formidles gjennom stemmen? 

Slik startet vi stemmeyoga-time hos Clockwork Film 😊🎤. 

Stemmen varierer fra dag til dag og fra situasjon til situasjon, og påvirkes av en rekke forhold: stress, hvordan vi har det i kroppen, hvordan pusten vår er, sosiale forhold, psykiske og fysiske aspekter. Akkurat som med kroppen og muskler forøvrig, må stemmen trenes regelmessig! Den er ferskvare og derfor er det nyttig å drive med stemmeyoga for å opprettholde en god stemme.

På en stemmeyoga time starter vi med å lande i kroppen og finne den dype pusten – nettopp for å ha et godt utg. pkt. når vi skal snakke med en god og naturlig stemme. En stemme som oftest ligger dypere enn vi tror, og som formidler trygghet og troverdighet til mottaker.

Deltakere kommer med egen yogamatte og hver enkelt vil få utdelt stemmetreningsutstyr første time. Du trenger ikke ha på treningsklær, men det kan være praktisk om du har på deg litt komfortable klær.  

Ønsker deres bedrift mer info om stemmeyoga? 

Ta kontakt: nina.helleland@gmail.com / +47 46 88 69 15

Jeg ser frem til å høre fra dere!